febr. 08 2012
Food Science and Technology Abstracts
Durant tot febrer, la base de dades Food Science and Technology Abstracts és l’escollida per a la promoció d’accés gratuït mensual que realitza Ovid.
Atès que la UAB hi està subscrita no ens caldrà el registre, però aprofitem per fer-ne una mica de propaganda. FSTA és una base de dades especialitzada en nutrició, aliments i begudes. Per tant, hi trobarem informació adient sobre conceptes com obesitat, metabolisme, dietètica, etc.
FSTA buida unes 4600 revistes de nutrició d’arreu del món amb més de 40 idiomes diferents.
El resultat son unes 800.000 referències, la major part amb abstract, recuperables, per un thesaurus de més de 10.000 termes.
Inclou patents de més de 104 països.
Esteu convidats, doncs, a donar-hi una ullada.
This entry was posted on Dimecres, 8 febrer, 2012 at 9:23 and is filed under Documentació, Salut pública. You can follow any responses to this entry through the feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

