GISCMO : mòdul de modelatge d'objectes
Àngel Rodríguez, Marc
Cortés Fité, Rafael
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2013
Descripción: 104 p.
Resumen: El projecte es basa en la creació del mòdul de modelatge d'objectes per a GISCMO. GISCMO serà una aplicació web, es vol crear una eina software per donar suport al disseny d'entorns de control industrial SCADA. El mòdul de modelatge d'objectes consisteix en crear una eina en entorn web capaç de crear i modelar objectes, que s'utilitzarà per fer el disseny de projectes de control industrial. Per poder modelar els objectes, el mòdul de modelatge d'objectes ens permetrà crear un objecte des de 0, associant-li unes característiques, una imatge determinada i un seguit de dades tècniques, a més de senyals digitals, com poden ser alarmes o senyals de controls.
Resumen: El proyecto se basa en la creación del módulo de modelaje de objetos para GISCMO. GISCMO será una aplicación web, se quiere crear una herramienta software para dar soporte al diseño de entornos de control industrial SCADA. El módulo de modelaje de objetos consiste en crear una herramienta en entorno web capaz de crear y modelar objetos, que se utilizará para hacer el diseño de proyectos de control industrial. Para poder modelar los objetos, el módulo de modelaje de objetos nos permitirá crear un objeto desde 0, asociándole unas características, una imagen determinada y una serie de datos técnicos, además de señales digitales, como pueden ser alarmas o señales de control.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català.
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Documento: bachelorThesis
Materia: Control automàtic ; Processament de dades

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/207065


104 p, 2.9 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2013-02-25, última modificación el 2019-02-02   Favorit i Compartir