Pàgina web per a una entitat esportiva
Lozano Manzi, Marc
Blabia Girau, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2013
Description: 102 p.
Abstract: El projecte que es presenta es basa en la creació d'una pàgina web per a una entitat esportiva, a partir d'un gestor de continguts de nom Joomla, basat en llenguatges PHP, SQL, HTML, Javascript i CSS, amb servidors Apache i base de dades MySQL. Aquesta web permet consultar informació general de l'equip i de l'entitat, dades actualitzades de totes les categories del club, inscripcions al club, i tot això mitjançant un registre a la web, el qual pot ser més o menys restrictiu segons la categoria.
Abstract: El proyecto que se presenta se basa en la creación de una página web para una entidad deportiva, a opartir de un gestor de contenidos de nombre Joomla, basado en lenguages PHP, SQL, HTML, Javascript y CSS, con servidores Apache y base de datos SQL. Esta web permite consultar información general del equipo y de la entidad, datos actualizados de todas las categorías del club, inscripciones al club, y todo esto mediante un registro en la web, que puede ser más o menos restrictivo según la categoría.
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Català
Series: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes
Document: bachelorThesis
Subject: Clubs esportius ; Automatització ; Direcció i administració

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/207126


102 p, 1.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2013-02-25, last modified 2020-11-15   Favorit i Compartir