Begudes i Aliments d'Origen Vegetal [103233]
Yuste Puigvert, Josep
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2013-14
Resum: Begudes i aliments d'origen vegetal és l'aplicació als aliments dels coneixements adquirits en les assignatures Mètodes de processament d'aliments I i II. Aporta un coneixement sobre les tecnologies de processament aplicades als aliments i les begudes esmentats, des de la recepció de la primera matèria fins l'emmagatzematge del producte final. L'estudiant, una vegada cursada l'assignatura, ha de saber dissenyar processos complexos segons criteris de qualitat prèviament establerts.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Document: Objecte d'aprenentatge



7 p, 117.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir