El Movimiento olímpico y la información documental : análisis de fuentes, tipologías y métodos de tratamiento / Ma. Pilar Cid Leal ; tutor del Departamento: Miquel de Moragas i Spà ; directora: Mª Eulàlia Fuentes i Pujol
Cid-Leal, Pilar
Fuentes i Pujol, Ma. Eulàlia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Periodisme)
Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Catalana

Imprint: Bellaterra : Universitat Autònoma de Barcelona, 2010
Note: Bibliografia
Note: Tesi doctoral - Universitat Autònoma de Barcelona, Facultat de Ciències de la Comunicació, 1995
Rights: ADVERTIMENT. L'accés als continguts d'aquesta tesi doctoral i la seva utilització ha de respectar els drets de la persona autora. Pot ser utilitzada per a consulta o estudi personal, així com en activitats o materials d'investigació i docència en els termes establerts a l'art. 32 del Text Refós de la Llei de Propietat Intel·lectual (RDL 1/1996). Per altres utilitzacions es requereix l'autorització prèvia i expressa de la persona autora. En qualsevol cas, en la utilització dels seus continguts caldrà indicar de forma clara el nom i cognoms de la persona autora i el títol de la tesi doctoral. No s'autoritza la seva reproducció o altres formes d'explotació efectuades amb finalitats de lucre ni la seva comunicació pública des d'un lloc aliè al servei TDX. Tampoc s'autoritza la presentació del seu contingut en una finestra o marc aliè a TDX (framing). Aquesta reserva de drets afecta tant als continguts de la tesi com als seus resums i índexs.
Language: Text en castellà, resum en castellà i anglès.
Document: Tesis i dissertacions electròniques ; doctoralThesis
Subject: Centres de documentació ; Organització ; Jocs olímpics
ISBN: 9788469314616

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/10803/4846


161 p, 2.6 MB

177 p, 2.8 MB

119 p, 2.0 MB

173 p, 2.8 MB

155 p, 2.7 MB

74 p, 1.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (scientific output) > Social and Legal Sciences > InCom-UAB – the Institute of Communication at the Autonomous University of Barcelona (UAB)
Research literature > Doctoral theses

 Record created 2013-07-22, last modified 2019-02-09   Favorit i Compartir