Gestión de mecanismos Arduino controlados inalámbricamente por dispositivos Android
Fernández Medina, Adrián
Prim i Sabrià, Marta, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2014
Descripció: 75 p.
Resum: El objetivo de este proyecto es el de realizar la fabricación de una alarma la cual se puede controlar desde cualquier dispositivo Android, ya que la comunicación se realiza a través de la conexión Bluetooth entre una aplicación Android y una placa Arduino que realiza el control del mecanismo Hardware. A través de la aplicación que se instala en el dispositivo móvil, se puede realitzar el control del prototipo, como la validación del usuario, activación y desactivación de la alarma y enlazar con el módulo Bluetooth.
Resum: L'objectiu d'aquest projecte és el de realitzar la fabricació d'una alarma la qual es pot controlar des de qualsevol dispositiu Android, ja que la comunicació es realitza a través de la connexió Bluetooth entre una aplicació Android i una placa Arduino que realitza el control del mecanisme Hardware. A través de l'aplicació que s'instal∙la al dispositiu mòbil, es pot realitzar tot el control del prototip, com la validació d'usuari, activació i desactivació de l'alarma i l'enllaç amb el mòdul Bluetooth.
Resum: The objective of this project is to make an alarm which can be controlled from any Android device, because communication is done via Bluetooth connection between an Android application and an Arduino, that controls the Hardware mechanism. Through the application that is installed on the mobile device, you can control the Arduino Board for the user validation, activation and desactivation of the alarm and pair to the Bluetooth module.
Drets: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Llengua: Castellà
Col·lecció: Escola d'Enginyeria. Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Document: bachelorThesis
Matèria: Programari d'aplicació ; Desenvolupament

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/222030


75 p, 7.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2014-01-24, darrera modificació el 2021-07-10   Favorit i Compartir