Desenvolupament d'una aplicació informàtica per a la gestió d'activitats d'investigació
Huertas Ariza, Daniel
Narciso Farias, Mercedes, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Telecomunicació i Enginyeria de Sistemes)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2014
Descripción: 86 p.
Resumen: Aquest projecte es dirigeix a tots aquells docents que gestionen informació d'activitats dinvestigació des de diferents eines tecnològiques i que precisen de connexió a Internet i de diverses Webs. Per centralitzar aquestes dades, neix TeachPro, un software automatitzat que gestiona i emmagatzema informació sobre les activitats de gestió per tal que l'usuari en disposi de manera ràpida i organitzada. Tot això, sense connexió a Internet. Les dades són gestionades mitjançant una interfície a partir de la qual l'usuari podrà consultar, afegir, modificar, o eliminar tota aquella informació que desitgi. Totes aquestes dades seran emmagatzemades en una base de dades local.
Resumen: Este proyecto se dirige a todos aquellos docentes que gestionan información de actividades de investigación desde diferentes herramientas tecnológicas y que precisan de conexión a Internet y diversas Webs. Para centralizar estos datos, nace TeachPro, un software automatizado que gestiona y almacena información sobre las actividades de investigación para que el usuario disponga de ésta de forma rápida y organizada. Todo esto, sin conexión a Internet. Los datos son gestionados mediante una interfaz a partir de la cual el usuario podrá consultar, añadir, modificar, o eliminar toda la información que desee. Todos estos datos serán almacenados en una base de datos local.
Resumen: This project is aimed at all those teachers who manage research information from various technological tools that require Internet access and various Websites. To centralize this data, TeachPro is born, an automated software that manages and stores information in order to supply the user with this quick and organized. All works without an Internet connection. The data is managed through a interface from which the user can view, add, modify, or delete all of this information you want. All these data will be stored in a local database.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió
Documento: bachelorThesis
Materia: Investigació ; Processament de dades ; Programari d'aplicació ; Desenvolupament

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/222032


86 p, 2.2 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2014-01-24, última modificación el 2019-02-02   Favorit i Compartir