Creen la base de dades més extensa sobre proteïnes priòniques
Ventura, Salvador (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)

Título variante: Crean la base de datos más extensa sobre proteínas priónicas
Fecha: 2014
Resumen: Investigadors de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat de Saragossa han elaborat PrionScan, una gran base de dades de proteïnes susceptibles d'agregar-se en forma de prions. En total, han quantificat 28. 000 proteïnes en més de 3. 200 organismes, el que fa de PrionScan la base de dades més extensa feta fins ara. Aquesta nova eina permetrà aprofundir en el coneixement de les funcions i la regulació dels prions a nivell genòmic i dissenyar nous prions sintètics.
Resumen: Investigadores de la Universitat Autònoma de Barcelona y de la Universidad de Zaragoza han elaborado PrionScan, una gran base de datos de proteínas susceptibles de agregarse en forma de priones. En total, han cuantificado 28. 000 proteínas en más de 3. 200 organismos, lo que hace de PrionScan la base de datos más extensa realizada hasta la fecha. Esta nueva herramienta permitirá profundizar en el conocimiento de las funciones y la regulación de los priones a nivel genómico y diseñar nuevos priones sintéticos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català i Castellà
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicado en: UAB divulga, febrer 2014, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 89.9 KB

Español
3 p, 111.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2014-03-04, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir