Primera tesi doctoral sobre organització d'emergències i protecció civil
Isturitz Pérez, José Julián (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)

Títol variant: Primera tesis doctoral sobre organización de emergencias y protección civil
Data: 2014
Resum: Una tesi doctoral analitza per primera vegada l'evolució de l'atenció d'emergències, tant a Espanya com en d'altres països, dimensiona un sistema qualitatiu d'avaluació d'organitzacions d'atenció d'emergències i caracteritza l'organització d'un nou sistema de resposta asimètric, multifuncional i multifactorial més eficaç, sostenible i amb una millor atenció a l'usuari. L'anàlisi de més de 5. 000 ítems ha permès detectar els punts forts i els punts febles de l'actual sistema i fer recomanacions per a un millor servei.
Resum: Una tesis doctoral analiza por primera vez la evolución de la atención de emergencias, tanto en España como en otros países, dimensiona un sistema cualitativo de evaluación de organizaciones de atención de emergencias y caracteriza la organización de un nuevo sistema de respuesta asimétrico, multifuncional y multifactorial más eficaz, sostenible y con una mejor atención al usuario. El análisis de más de 5. 000 ítems ha permitido detectar los puntos fuertes y los puntos débiles del actual sistema y hacer recomendaciones para un mejor servicio.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Maig 2014, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 90.2 KB

Español
3 p, 130.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2014-06-02, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir