Treball de Fi de Màster [42892]
Bosch i Merino, Assumpció (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i de Biologia Molecular)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Títol variant: Master's Dissertation
Data: 2014-15
Resum: L'objectiu principal del Treball de Fi de Màster és que els/les estudiants aprenguin en primera persona el mètode científic. Per a això han de participar en el disseny, la realització i la presentació de resultats d'un projecte d'investigació o de les pràctiques en empresa. El Treball de Fi de Màster consisteix en l'elaboració i defensa pública d'un treball sobre un tema relacionat amb la bioquímica, la biologia molecular o la biomedicina on l'estudiant pugui integrar el conjunt d'habilitats i competències adquirides en el màster. En el treball de fi de màster els/les estudiants han de demostrar que: a) Han adquirit els coneixements en què han estat formats en el màster b) La seva capacitat reflexiva i crítica c) La seva capacitat per plantejar un problema d'investigació, dissenyar un projecte per trobar respostes, analitzar críticament els resultats i arribar a conclusions fonamentades i contrastades. d) Capacitat per exposar i defensar els resultats obtinguts.
Resum: The main objective of the Final Master is to learn firsthand the scientific method. Thus, the students should participate in the design, implementation and presentation of theresults of a research project or work placement. The Master Thesis is the preparation and public defense of a lab work on a topic related to biochemistry, molecular biology or biomedicine where students can integrate a set of skills and competencies acquired in the program. In the Master Thesis the students must demonstrate: a) They have acquired the skills trained in the master b) Their reflective and critical capacity c) Its ability to raise a research problem, design a project to find answers, to critically analyze the results and conclusions based and proven. d) Ability to present and defend the results.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [4313794]
Pla d'estudis: Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153]Anglès
4 p, 99.3 KB

Català
4 p, 102.8 KB

Castellà
4 p, 101.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2014-09-17, darrera modificació el 2017-11-06   Favorit i Compartir