Identitats ambivalents : estudi comparatiu de sistemes de classificació social
Stolcke, Verena (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Ventura i Oller, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Clua i Fainé, Montserrat (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Coello de la Rosa, Alexandre (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Martínez Mauri, Mónica (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Mateo Dieste, Josep Lluís (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Muela Ribera, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Ojeda Mata, Maite (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Queralt, Salvador (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)
Surrallés, Alexandre (Universitat Autònoma de Barcelona. Grup de Recerca Antropologia i Història de la Construcció d'Identitats Socials i Polítiques)

Date: 2008
Rights: Tots els drets reservats.
Language: Català
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Published in: Revista d'etnologia de Catalunya, Núm. 34 (2009) , p. 165-168, ISSN 1132-6581

Adreça alternativa: https://www.raco.cat/index.php/RevistaEtnologia/article/view/133072
Adreça alternativa: https://dialnet.unirioja.es/servlet/articulo?codigo=2992920


4 p, 82.4 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles
Articles > Dissemination

 Record created 2014-10-13, last modified 2020-08-22   Favorit i Compartir