Contribució a la divulgació del patrimoni geològic de Súria i Cardona
Moragrega Bargués, Judit
Poch Serra, Joan, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Geologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Data: 2014
Descripció: 44 pag.
Resum: A partir de la revisió de l'inventari d'espais d'interès geològic de Súria i Cardona, i de l'anàlisi de l'estratègia actual de divulgació geològica local i comarcal: el Geoparc de la Catalunya Central, infraestructures i planificació turística; en aquest treball es fan propostes per millorar la divulgació del Patrimoni geològic de la zona d'estudi per a un públic no especialitzat. Seguint el model dels Geoparcs Europeus, avalats per la UNESCO, es fan unes propostes de divulgació, on destaca la promoció conjunta dels valors geològics i culturals del territori. D'aquesta manera es vol contribuir a la difusió del Geoparc català i facilitar la incorporació del municipi de Cardona al Geoparc.
Resum: A partir de la revisión del inventario de espacios de interés geológico de Súria y Cardona, y del análisis de la estrategia actual de divulgación geológica local y comarcal: el Geoparque de la Catalunya Central, infraestructuras y planificación turística; en este trabajo se hacen propuestas para mejorar la divulgación del Patrimonio geológico de la zona de estudio para un público no especializado. Siguiendo el modelo de los Geoparques Europeos, avalados por la UNESCO, se hacen propuestas de divulgación, dónde destaca la promoción conjunta de valores geológicos y culturales del territorio. De esta forma se quiere contribuir a la difusión del Geoparque catalán y facilitar la incorporación del municipio de Cardona en el Geoparque.
Resum: Based on the review of the inventory of areas of geological interest of Súria and Cardona, and the analysis of the current strategy of local and regional geological spreading: Geoparc de la Catalunya Central, infrastructures and tourism planning; this paper makes proposals for offers several designs to improve the spreading of the geological heritage of the area of study to a non-specialized audience. Following the pattern of European Geoparks, endorsed by UNESCO, are made spreading proposals, where stands jointly promote geological and cultural values of the territory. Thereby, this will help to spread the Catalan Geopark and facilitate the incorporation of the municipality of Cardona in the Geopark.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Geologia [2500254]
Pla d'estudis: Grau en Geologia [817]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Divulgació geològica ; Patrimoni geològic de Cardona ; Patrimoni geològic de Súria ; Geoparc de la Catalunya Central



44 p, 5.1 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Ciències. TFG

 Registre creat el 2014-10-31, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir