Mecanismes d'adaptació de Listeria monocytogenes que augmenten el risc en aliments llestos pel consum
Martínez Garcia, Maria
Roig Sagués, Artur Xavier, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Data: 2014
Descripció: 1 pag.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Microbiologia [2500502]
Pla d'estudis: Grau en Microbiologia [816]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Listèria monocitògena ; Aliments ; Microbiologia ; Contaminació ; Infeccions per listèria ; Listeria monocytogenes



1 p, 2.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Biociències. TFG

 Registre creat el 2014-11-06, darrera modificació el 2022-05-07



   Favorit i Compartir