guest ::
login
UAB Digital Repository of Documents
Search
Submit
Help
Personalize
Your alerts
Your baskets
Your searches
Library Service
About DDD
Català
English
Español
Home
>
Research literature
>
Doctoral theses
>
Optimización del proceso de elaboración y aplicación de la homogenización a ultra alta presión como tecnología de conservación de licuado de chufa
>
Comments
Information
Discussion (0)
Usage statistics
Optimización del proceso de elaboración y aplicación de la homogenización a ultra alta presión como tecnología de conservación de licuado de chufa
-
Codina Torrella, Idoia
;
Trujillo, Antonio-José,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Guamis López, Buenaventura,
dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments) ;
Universitat Autònoma de Barcelona.
Departament de Ciència Animal i dels Aliments
Comments (0)
|
Reviews
(0)
Start a discussion about any aspect of this document.
Subscribe
to this discussion. You will then receive all new comments by email.
Add comment
Once logged in, authorized users can also attach files.
Note: you have not
defined your nickname
.
N/D
will be displayed as the author of this comment.
You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>
Send me an email when a new comment is posted
Similar records