Home > Research literature > Bachelor's degree final project > Efecte de les altes pressions hidrostàtiques sobre Listeria monocytogenes present en aliments llestos pel consum |
Date: | 2013 |
Description: | 13 pag. |
Abstract: | El tractament amb altes pressions és conegut indistintament com HPP, acrònim de Hygh Pressure Processing, o HHP, acrònim de Hygh Hydrostatic Pressure. És un mètode de processament basat en l'aplicació d'energia mecànica a un fluid, el qual comprimeix l'aliment de forma isostàtica per tal d'exercir pressions de fins a 900 MPa (9000 atm) (Sun, 2006) amb l'objectiu principal de reduir la càrrega microbiana d'aquest aliment. El fluid transmissor de la pressió sol ser aigua, que envolta l'aliment sòlid, mentre que en el cas d'aliments líquids pot ser el mateix aliment el que actua de fluid transmissor de la pressió. |
Note: | Títol del póster : Effect of High Hydrostatic Pressure against Listeriamonocytogenespresent on Ready To Eat meal. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: | Català |
Studies: | Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Study plan: | Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: | Treball final de grau ; Text |
13 p, 641.7 KB |
Póster en anglès 1 p, 1.0 MB |