Balanç de competències interpersonals i acadèmiques
Martínez Muñoz, Màrius (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)
Badillo Jiménez, Edelmira Rosa (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
Marbà Tallada, Anna (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals)
Mas Torelló, Óscar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Pedagogia Aplicada)
Martínez Valero, Joan Josep
Nicolich Salvat, Marc
Sabaté Gómez, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Fecha: 2014
Resumen: L'orientació de l'estudiant universitari del Grau d'Educació Primària (GEP) en el context actual no pot ser només una xerrada informativa sobre les sortides professionals d'un mestre. Cal afrontar el futur professional com a graduats superiors amb un conjunt de competències sòlidament desenvolupades que permetin a la persona que es gradua encarar el seu futur professional de manera proactiva i decidida. Per això s'han dissenyat dues guies, de les quals aquesta n'és la primera, que pretenen orientar i afavorir el desenvolupament d'aquestes competències. En aquesta primera guia es proposa ajudar el futur graduat a fer el seu propi balanç de competències interpersonals i acadèmiques, mentre que la segona guia es focalitza en el balanç de les competències professionals.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Documento: Objecte d'aprenentatge

Podeu consultar la segona guia a: https://ddd.uab.cat/record/129593


16 p, 761.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales didácticos > Recursos docentes

 Registro creado el 2015-02-24, última modificación el 2023-04-28



   Favorit i Compartir