Projecte d'aplicació de dispositius mòbils Android : seguiment de pacients a distància
Pedreny Palau, Gerard
Grau Sala, Ramon
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Fecha: 2013
Descripción: 54 p.
Resumen: El projecte consisteix en una aplicació per a realitzar el seguiment de pacients a distància, evitant així desplaçaments innecessaris al centre de salut. Està format per una pàgina web, on el personal sanitari gestiona el sistema, i una aplicació Android, que és la que fa servir el pacient. El personal sanitari introdueix la medicació, les visites o les tasques periòdiques a fer pel pacient al sistema. El pacient consulta la informació en l'aplicació del seu mòbil, rebent avisos de recordatori i amb la possibilitat enviar respostes als formularis creats per el personal sanitari de manera periòdica.
Resumen: El proyecto consiste en una aplicación para realizar el seguimiento de pacientes a distancia, evitando desplazamientos innecesarios al centro de salud. Está formado por una página web, donde el personal sanitario gestiona el sistema, y una aplicación Android, que es la usada por el paciente. El personal sanitario introduce la medicación, las visitas o las tareas periódicas a realizar por el paciente en el sistema. El paciente consulta la información en la aplicación de su móvil, recibiendo avisos de recordatorio y con la posibilidad de enviar respuestas a los formularios creados por el personal sanitario de manera periódica.
Resumen: This project is about an application to monitor patients remotely, avoiding unnecessary trips to the health center. It consists on a web page, where the health personnel manage the system, and an Android application, used by the patient. The health personnel introduce in the system medication, visits or periodic tasks to be done by the patient. The patient consults the information in their phone application, receiving reminder alerts and has the possibility to send the answers to the forms created by the health personnel periodically.
Derechos: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Lengua: Català.
Colección: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Documento: bachelorThesis
Materia: Programari d'aplicació ; Desenvolupament ; Pàgines web

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/247050


Memòria
54 p, 3.0 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2015-03-02, última modificación el 2019-02-02   Favorit i Compartir