Rapid automated bacterial impedance technique (RABIT)
Mohácsi-Farkas, Csilla

Date: 2003
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: conferenceObject
Subject: Microbiologia alimentària ; Budapest University of Economic Sciences and Public Administration Faculty of Food Science
Published in: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. II (2003)

Col.lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


4 p, 2.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (scientific output) > Health sciences and biosciences > Workshop MRAMA
Contributions to meetings and congresses > Papers and communications

 Record created 2015-05-08, last modified 2018-11-10



   Favorit i Compartir