L'aventura d'excavar a la Cova de la Pedrera : espeleologia i paleontologia es donen la mà
Hernández, Teresa
Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont

Títol variant: La aventura de excavar en la Cova de la Pedrera : espeleología y paleontología se dan la mano
Data: 2015
Resum: Durant els mesos de març i abril de 2015, investigadors de l'Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) i de la Federació Catalana d'Espeleologia han dut a terme la primera intervenció paleontològica al jaciment de la Cova de la Pedrera (Cornellà de Conflent, França). S'han recuperat més de 3. 000 restes que corresponen majoritàriament a grans mamífers com ara óssos de les cavernes, óssos bruns, lleons, llops i hienes que van ocupar la cova fa uns 400. 000 anys.
Resum: Durante los meses de marzo y abril de 2015, investigadores del Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP) y de la Federación Catalana de Espeleología han llevado a cabo la primera intervención paleontológica en el yacimiento de la Cova de la Pedrera (Cornellà de Conflent, Francia). Se han recuperado más de 3. 000 restos que corresponden mayoritariamente a grandes mamíferos como osos de las cavernas, osos pardos, leones, lobos i hienas que ocuparon la cueva hace unos 400. 000 años.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Maig 2015, ISSN 2014-6388



Català
3 p, 1.0 MB

Español
3 p, 151.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont (ICP)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2015-07-09, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir