Google Scholar: citations
Preface : Why Do Emotions History?
Stearns, Peter N. (George Mason University)

Additional title: Prefaci : Per què fer història de les emocions?
Additional title: Prefacio : ¿Por qué hacer historia de las emociones?
Date: 2015
Abstract: L'ampliació del camp de la història de les emocions per tenir una major participació dels acadèmics espanyols i una major atenció a la seva aplicació a la història espanyola -que aquest volum reflecteix i promou- és un fet que mereix ser celebrat. Un dels diversos senyals de l'èxit d'aquest vibrant sotscamp és l'ampliació del seu abast geogràfic, i Espanya apareix aquí com un exemple clau. Agraeixo la invitació per realitzar algunes aportacions sobre aquest camp a tall d'introducció.
Abstract: La ampliación del campo de la historia de las emociones para tener una mayor participación de los académicos españoles y una mayor atención a su aplicación a la historia española - que este volumen refleja y promueve - es un hecho que merece ser celebrado. Una de las diversas señales del éxito de este vibrante subcampo es la ampliación de su alcance geográfico, y España aparece ahí como un ejemplo clave. Agradezco la invitación para realizar algunas aportaciones sobre este campo a modo de introducción.
Abstract: Expansion of the field of emotions history to include greater participation by Spanish scholars and greater attention to applications of the approach to Spanish history - which this volume reflects and promotes - is a truly welcome development. It's clear that one of the several signs of success in this vibrant subfield is extending the geographical range, and Spain is emerging as a key case in point. I welcome the invitation to contribute a few comments about the field by way of introduction.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Subject: Emociones ; Historia de las emociones ; Nueva historia social ; Lucien febvre ; Emotions ; Emotions history ; New social history ; Emocions ; Història de les emocions ; Nova història social
Published in: Rúbrica contemporánea, Vol. 4 Núm. 7 (2015) , p. 5-9 (Dossier) , ISSN 2014-5748

Adreça original: https://revistes.uab.cat/rubrica/article/view/v4n7-stearns
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/rubrica/article/view/297794
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/rubrica/article/view/v4n7-stearns
DOI: 10.5565/rev/rubrica.80


5 p, 253.9 KB

The record appears in these collections:
Articles > Published articles > Rúbrica contemporanea
Articles > Research articles

 Record created 2015-07-21, last modified 2022-12-13



   Favorit i Compartir