Fattening chicken in the ecologic way from the perspective of food sovereignity
Castanyer Torrescasana, Eduard
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: Since few years ago, the price of the soybean grain increased up to 765€/tonne, doubling the price from 7 years ago. This why our objective in this project is to find some alternative ingredients to replace the importance of the soybean as a protein source.
Nota: Póster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Veterinària
Materia: Veterinària



1 p, 1.2 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-06, última modificación el 2024-05-19



   Favorit i Compartir