Characterization of native vine varieties in Barcelona and Girona as a base for organic wine production
Codina Verdaguer, Marta
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: How they have formed native vine varieties? From Vitis vinifera wild plants have been domesticated in one place. For the improvement process and selection or hybridization. By introducing oldest cultivated plants elsewhere outside Catalonia, which over time may have originated different shapes in the new places. In this case we give the traditional name.
Note: Pòster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Denominacions d'origen ; Vi ecològic ; Tecnologia dels aliments



1 p, 678.1 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-26, last modified 2024-05-19



   Favorit i Compartir