Aplicacions en temps real mitjançant l'ús de web sockets en PHP5
Guix Fernández, Rubén
Sánchez Albaladejo, Gema, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Real-time applications using web sockets in PHP5
Títol variant: Aplicaciones en tiempo real mediante el uso de web sockets en PHP5
Data: 2015-06-30
Resum: Actualment, l'ús globalitzat de les noves tecnologies ha dut a la societat a una dependència pràcticament exponencial d'aquestes i ha donat pas a l'internet de les coses. Les necessitats i les tendències d'ús mostren com necessàriament l'àmbit del temps real en les aplicacions i la connexió al núvol, és prioritari per a pràcticament qualsevol aplicació d'ús general. En aquest article es detallen les dependències i limitacions a l'hora de solucionar dita problemàtica amb el llenguatge PHP5. Al llarg del projecte, s'ha estudiat la tecnologia per tal de definir i implementar un nucli de temps real en un projecte en producció, solucionant les problemàtiques actuals de dinamisme i intercomunicació d'usuaris. En l'àmbit del projecte, s'ha ampliat la funcionalitat del mateix, mitjançant la implementació d'uns mòduls dissenyats per gestionar en temps real el comerç electrònic de productes en línia mitjançant l'ús de les subhastes, xats i un observador encarregat de mantenir sempre la pàgina actualitzada a totes les connexions al sistema.
Resum: Nowadays, globalized usage of new technologies has led society to an almost exponential dependence on these, giving way to the Internet of Things. Usage trends show how real-time applications and staying connected to the cloud are a priority for virtually any task. This article describes dependencies and limitations when solving this problem using the PHP5 language, which been studied throughout the project in order to define and implement a real-time kernel and deploy it into an environment already running in production, solving current problems of dynamism and intercommunication between users. The functionality of the original application has been expanded in the scope of this project, through the implementation of a module designed to manage real-time e-commerce products using auctions, chat rooms and an polling worker keeping all connections up to date at all times.
Resum: Actualmente, el uso globalizado de las nuevas tecnologías ha llevado a la sociedad a una dependencia prácticamente exponencial de estas y ha dado paso a la internet de las cosas. Las necesidades y las tendencias de uso muestran como necesariamente el ámbito del tiempo real en las aplicaciones y la conexión a la nube, es prioritario para prácticamente cualquier aplicación de uso general. En este artículo se detallan las dependencias y limitaciones a la hora de solucionar dicha problemática con el lenguaje PHP5. A lo largo del proyecto, se ha estudiado la tecnología para definir e implementar un núcleo de tiempo real en un proyecto en producción, solucionando las problemáticas actuales de dinamismo y intercomunicación de usuarios. En el ámbito del proyecto, se ha ampliado la funcionalidad del mismo, mediante la implementación de unos módulos diseñados para gestionar en tiempo real el comercio electrónico de productos en línea mediante el uso de las subastas, chats y un observador encargado de mantener siempre la página actualizada a todas las conexiones al sistema.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: PHP5 ; WebSockets ; Subhastes ; Temps real ; Pthreads ; Multi tasca ; Subastas ; Tiempo real ; Multi tarea ; Auctions ; Real time ; Multi task13 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-11-19, darrera modificació el 2018-06-23   Favorit i Compartir