Paquet de programari per a teoria de la informació
Bonastre i Romera, Pol
Borges, J., (Joaquim), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Software package for information theory
Títol variant: Paquete de programario para teoría de la información
Data: 2015-06-29
Resum: La teoria de la informació és una branca de les matemàtiques aplicades, l'enginyeria, les ciències de la computació i les telecomunicacions que estudia la transmissió i el processament de la informació. Impulsada per Claude E. Shannon a finals dels anys 40. Aquest projecte es basa en la implementació de diversos càlculs de la teoria de la informació utilitzant Python i wxPython per facilitar una llibreria de funcions que pugui ser utilitzada amb programes externs capaços de treballar amb classes Python, com ara Sage o MATLAB, i a més, oferir a l'usuari un executable amb una interfície gràfica amigable que li permeti utilitzar les funcions de la llibreria sense necessitat de conèixer Python.
Resum: Information theory is a branch of applied mathematics, engineering, computer science and telecommunications that studies the transmission and processing of information. Driven by Claude E. Shannon in the late 40s. This project is based on the implementation of various calculations of information theory using Python and wxPython to provide a library of functions that can be used with external programs capable of working with Python classes, such as Sage or MATLAB, and also provide the user an executable with a friendly graphical interface that allows him to use the functions of the library without knowing Python.
Resum: La teoría de la información es una rama de las matemáticas aplicadas, la ingeniería, las ciencias de la computación i las telecomunicaciones que estudia la transmisión i el procesamiento de la información. Impulsada por Claude E. Shannon a finales de los años 40. Este proyecto se basa en la implementación de distintos cálculos de la teoría de la información utilizando Python y wxPython para facilitar una librería de funciones que pueda ser utilizada con programas externos capaces de trabajar con clases Python, como por ejemplo Sage o MATLAB, i además, ofrecer al usuario un ejecutable con una interfaz gráfica amigable que le permita utilizar las funciones de la librería sin necesidad de conocer Python.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Tecnologies de la Informació
Matèria: Teoria informació ; Llibreria de funcions ; Python ; Executable ; Interfície gràfica ; Teoría información ; Librería de funciones ; Ejecutable ; Interfaz gráfica ; Information theory ; Library functions ; GUI9 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-11-19, darrera modificació el 2018-06-23   Favorit i Compartir