Anàlisi de la situació actual en els vols interinsulars de les Balears
Canes González, Eloi
Montllor i Serrats, Joan, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Data: 2015
Descripció: 63 pag.
Resum: Anàlisi de les principals causes que determinen les característiques del sector del transport aeri a les Illes Balears. Es proposen certes iniciatives per a millorar la connexió entre les illes i a l'hora incentivar l'economia del territori a partir de promocions turístiques.
Resum: Análisis de las principales causas que determinan las características del sector del transporte aéreo en las Islas Baleares. Se proponen ciertas iniciativas para mejorar la conexión entre las islas y a la vez incentivar la economía del territorio a partir de promociones turísticas.
Resum: Analysis of the main causes that determine the characteristics of the air transport industry in the Balearic Islands. Certain initiatives to improve the connection between the islands and also stimulate the local economy from tourism promotions are proposed.
Nota: Bibliografia
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Pla d'estudis: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Aviació comercial ; Balears



63 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2016-02-08, darrera modificació el 2024-01-27



   Favorit i Compartir