Posada al dia del mètode de classificació taxonòmica del circovirus porcí tipus 2
Segalés Coma, Joaquim (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sanitat i d'Anatomia Animals)
Cortey, Martí (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries. Centre de Recerca en Sanitat Animal)

Título variante: Puesta al día del método de clasificación taxonómica del circovirus porcino tipo 2
Título variante: An updated method of taxonomic classification for porcine circovirus type 2
Fecha: 2016
Resumen: Un equip internacional i multidisciplinar de científics ha publicat un estudi al Virology Journal on s'estudia la classificació taxonòmica del circovirus porcí tipus 2 (PCV2), un dels principals patògens que afecten el sector porcí a nivell mundial.
Resumen: Un equipo internacional y multidisciplinar de científicos han publicado un estudio en el Virology Journal donde se estudia la clasificación taxonómica del circovirus porcino tipo 2 (PCV2), uno de los principales patógenos que afectan al sector porcino a nivel mundial. El estudio ha contado con la participación destacada de dos investigadores del IRTA- CReSA, el profesor Joaquim Segalés, del Departamento de Sanidad y Anatomía Animales de la UAB, y el doctor Martí Cortey, del subprograma de enfermedades endémicas del IRTA-CReSA.
Resumen: A multidisciplinary international team of scientists have published a study in Virology Journal revisiting the taxonomic classification of porcine circovirus type 2 (PCV2), one of the major pathogens affecting the pig industry worldwide. The study included the participation of two prominent researchers from the IRTA-CReSA, Professor Joaquim Segalés, from the Department of Animal Health and Anatomy at the UAB, and Dr. Martí Cortey, from the endemic diseases subprogram at IRTA-CReSA.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, Castellà i Anglès
Documento: Article ; divulgació ; Versió publicada
Materia: Porcs ; Virosi
Publicado en: UAB divulga, Gener 2016, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 160.9 KB

Español
2 p, 159.7 KB

English
2 p, 159.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias de la salud y biociencias > Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA-IRTA)
Artículos > Artículos publicados > UAB Divulga
Artículos > Artículos de divulgación

 Registro creado el 2016-02-10, última modificación el 2023-10-01



   Favorit i Compartir