Los servicios aéreos en las islas : el caso de las Baleares
Tutor Vizcaíno, Carlota
Matas i Prat, Anna, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2015
Description: 68 pag.
Abstract: El transporte aéreo en zonas remotas es un tema que no ha sido estudiando en profundidad en el territorio español por no ser de vital importancia para un correcto funcionamiento del servicio en su totalidad. Aunque si lo es para aquellos residentes de estas zonas como también para los que desean viajar a ese punto como destino. Por eso, en este proyecto se trata dicha cuestión, en el caso de las Islas Baleares, explicando además las medidas que han sido tomadas para paliar los efectos que tiene el hecho de ser una comunidad autónoma tan turística y que depende tanto de la estacionalidad que la caracteriza.
Abstract: El transport aeri en zones remotes és un tema que no s'ha estudiat en profunditat al territori espanyol per no ser de vital importància en el correcte funcionalment del servei en la seva totalitat. Encara que si ho és pels residents d'aquestes zones com també per a aquells que desitgin viatjar a aquest punt com a destí. Per aquest motiu, en aquest projecte es tracta aquesta qüestió, en el cas de les Illes Balears, explicant més a més quines són les mesures que han estat aplicades per a pal·liar els efectes que té el fet de ser una comunitat autònoma tan turística i que depèn tant de l'estacionalitat que la caracteritza.
Abstract: Air transport in remote regions is an issue that has not been entirely studied in the Spanish territory for not being a critical part in the performance at the whole service. Even that, it is important for the residents of this areas as well as for those wishing to travel to that destination. Therefore, in this project it is dealt for the Balearic Islands case, and also explained that measures that have been applied to mitigate the effects of the fact that this autonomous region economy depends on the tourism that it has furthermore the seasonality that characterizes.
Note: Bibliografia
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà.
Studies: Gestió aeronàutica [2501233]
Study plan: Graduat o Graduada en Gestió Aeronàutica [829]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject: Aviació comercial ; Balears68 p, 1.7 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering

 Record created 2016-02-29, last modified 2019-07-16   Favorit i Compartir