Desenvolupament d'un portal web per un centre educatiu utilitzant components Open Source
Espona Roig, Xavier
Mostaccio, Diego Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2015
Description: 59 p.
Abstract: L'evolució de la formació acadèmica fa difícil troba un centre educatiu que no disposi d'un LMS que serveixi per distribuir els materials i realitzar el seguiment a l'estudiant. Tot i això costra trobar una eina Open Source que cobreixi les diferents necessitats d'un centre educatiu de forma unificada: promoció, captació d'estudiants, venta dels cursos, etc. sense deixar de banda les funcionalitats d'una plataforma d'aprenentatge. Aquest projecte vol donar una breu visió de l'estat de l'art a la vegada que presenta una solució a aquests problemes utilitzant un software amb una arquitectura suficientment flexible com per adaptar-se a infraestructures ja existents.
Abstract: La evolución de la formación académica hace difícil encontrar un centro educativo que no disponga de un LMS que sirva para distribuir los materiales y realizar el seguimiento al estudiante. Sin embargo cuesta encontrar una herramienta Open Source que cubra las necesidades del centro educativo de forma unificada: promoción, captación de estudiantes, venta de cursos, etc. sin olvidar las funcionalidades de una plataforma de aprendizaje. Este proyecto da una visión del estado del arte a la vez que presenta una solución a estos problemas usando un software con una arquitectura lo suficientemente flexible como para adaptarse a infraestructuras ya existentes.
Abstract: The evolution of the academic training makes it difficult to find an institution that does not have an LMS that serves to distribute the materials and track the student progress. Nonetheless it is hard to find an Open Source platform that covers and unifies the needs of an educative institution: promotion, student recruitment, course sales, etc. while providing all the usual features of an educational platform. This project aims to give a view of the current state-of-the-art and to provide a solution to this problems using a software with a flexible architecture that can adapt to existing infrastructures.
Note: Aquest document conté originàriament altre material i/o programari només consultable a la Biblioteca de Ciència i Tecnologia.
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Català.
Series: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Document: bachelorThesis
Subject: Pàgines web ; Desenvolupament

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/260860


59 p, 2.2 MB

18 p, 188.6 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2016-04-14, last modified 2019-02-02   Favorit i Compartir