Classificació automàtica d'imatges de comptadors de gas
Giner Delgado, Júlia
Valveny Llobet, Ernest (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2015
Description: 70 p.
Abstract: L'àmbit d'aquest projecte és la visió per computador i el seu objectiu principal és avaluar la possibilitat d'identificar el model (marca i tipus) al que correspon un comptador de gas cercant certes paraules clau en una imatge del comptador. Per a assolir aquest objectiu hem partit d'un mètode ja existent i hem realitzat una adaptació per a aquest fi específic.
Abstract: El ámbito de este proyecto es la visión por computador y su principal objetivo es evaluar la posibilidad de identificar el modelo (marca y clase) al que corresponde un contador de gas buscando ciertas palabras clave en una imagen del contador. Para alcanzar este objetivo se ha partido de un método ya existente y se ha realizado una adaptación a este fin concreto.
Abstract: The field where this project was developed is "computer vision", and its objectives is to evaluate the possibility of identifying the model (brand and class) to which corresponds a gas meter by searching keywords in a picture of the gas meter. To achieve this goal we started from an existing method and we performed an adaptation for this specific purpose.
Note: Aquest projecte correspon a la doble titulació de la Fac. de Ciències (UAB), integrada per Enginyeria Informàtica i Graduat de Matemàtiques (780)
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Català.
Series: Projectes i treballs de final de carrera. Enginyeria Informàtica
Study plan: Enginyeria Informàtica i Graduat o Graduada en Matemàtiques [780]
Document: bachelorThesis
Subject: Imatges ; Processament ; Tècniques digitals ; Visió per ordinador ; Processament de dades

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/260911


70 p, 2.2 MB

22 p, 7.6 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2016-04-14, last modified 2019-02-02   Favorit i Compartir