Per què complicar-se la vida treballant col·laborativament en l'Administració Pública?
Gimenez, Daniel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Data: 2016
Resum: Les jornades d'innovació docent a la Facultat de Veterinària tenen per objectiu l'intercanvi d'experiències docents entre el professorat de la Facultat com a punt de partida per reflexionar sobre l'estat actual de la docència i estimular la inclusió de noves activitats d'innovació als estudis de grau. Aquestes jornades estan organitzades pel Grup d'Innovació Docent de la Facultat de Veterinària amb el suport de la Unitat de Formació i Innovació Docent (OQD) de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Document: Contribució a congrés
Matèria: Ensenyament universitari
Publicat a: Jornada d'Innovacio Docent a la Facultat de Veterinària. Bellaterra, II : Maig 2016



30 p, 3.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Grup d'Innovació Docent de la Facultat de Veterinària (Innovet)
Contribucions a jornades i congressos > Presentacions

 Registre creat el 2016-07-01, darrera modificació el 2022-06-04



   Favorit i Compartir