Treball de Fi de Màster [43074]
Giraldo Luque, Santiago
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2016-17
Resum: Els objectius del 'Treball final de Màster' són: Iniciar els estudiants en la realització de recerques acadèmiques Realitzar d'una investigació dirigida i supervisada (per un /a doctor/a del Programa) que respongui a una pregunta o preguntes sobre un tema específic d'una de les àrees previstes en el Programa i que s'emmarqui dins d'un grup de recerca del Departament . Elaborar la memòria, informe o monografia expositiva corresponent. Aquest treball de recerca ha de resultar en una aportació significativa al coneixement científic en relació a l'àmbit de les Ciències de la Comunicació.
Resum: Los objetivos del 'Trabajo final de Master' son: Iniciar a los estudiantes en la realización de investigaciones académicas Realizar una investigación dirigida y supervisada (por un/a doctor/a del Programa) que responda a una pregunta o preguntas sobre un tema específico de una de las áreas previstas en el Programa y que se enmarque dentro de un grupo de investigación del Departamento. Elaborar la memoria, informe o monografía expositiva correspondiente. Este trabajo de investigación debe resultar en una aportación significativa al conocimiento científico en relación al ámbito de las Ciencias de la Comunicación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, castellà
Titulació: Recerca en comunicació i periodisme [4310036]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca en Comunicació i Periodisme [856]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 73.0 KB

Castellà
4 p, 73.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-04, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir