Àmbits d'Aplicació en Psicologia de la Salut [102596]
Font Guiteras, Antoni
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Títol variant: Areas of Application of Health Psychology
Títol variant: Ámbitos de Aplicación en Psicología de la Salud
Data: 2016-17
Resum: Aquesta assignatura es centra en l'estudi de les malaltíes i problemes de salut més rellevants des de una òptica biopsicosocial. S'aborda la importància de cada problema, l'estudi dels seus determinants biopsicosocials, els aspectes psicobiològics del sistema orgànic implicat en cadascun i una visió amplia de les possibilitats d'abordatge psicosocial (prevenció, intervenció, millora de la qualitat de vida, etc. ). Els objectius formatius són: Conèixer la importància i conseqüències psicosocials dels principals problemes de salut Reconèixer els principals determinants implicats en el seu desenvolupament Descriure els principals aspectes psicobiològics implicats Valorar les possibilitats e idoneïtat de les diferents formes d'intervenció psicosocial d'aquests problemes.
Resum: Esta asignatura se centra en el estudio de las enfermedades y problemas de salud más relevantes desde una óptica biopsicosocial. Aborda la importancia de cada problema, el estudio de sus determinantes biopsicosociales, los aspectos psico-biológicos del sistema orgánico implicado en cada uno y una visión amplia de las posibilidades de abordaje psicosocial (prevención, intervención, mejora de la calidad de vida, etc. ). Los objetivos formativos son: Conocer la importancia y consecuencias psicosociales de los principales problemas de salud Reconocer los principales determinantes implicados en su desarrollo Describir los principales aspectos psico-biológicos implicados Valorar las posibilidades y idoneidad de las diferentes formas de intervención psicosocial de estos problemas.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Psicologia [2502443]
Pla d'estudis: Grau en Psicologia [954]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 83.2 KB

Anglès
Versió reduïda
2 p, 61.9 KB

Castellà
6 p, 82.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-08, darrera modificació el 2024-04-06



   Favorit i Compartir