Estudio de la apertura a la Aviación Corporativa en el Aeropuerto de Sabadell
Gracia Abilla, Sara
Molés Cubedo, Ana
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2016
Description: 39 p.
Abstract: Este documento muestra el estudio de viabilidad de apertura a la Aviación Corporativa en el Aeropuerto de Sabadell. Los principales objetivos del proyecto son el estudio del tráfico aéreo que se podría absorber i la inversión necesaria para que las avionetas corporativas de corto y medio rango puedan operar. Durante el proyecto se desarrolla la viabilidad y la inversión de aumentar en 150 m las distancias declaradas y la posibilidad de operar en VFRN y GNSS-GBAS. Finalmente, se llega a la conclusión que el aumento de los 150 m y la implementación del sistema VFRN sería beneficioso para el aeropuerto.
Abstract: Aquest document mostra l'estudi de la viabilitat d'obrir al trànsit corporatiu a l'Aeroport de Sabadell. Els principals objectius d'aquest projecte son l'estudi del trànsit que es podria absorbir a Sabadell i la inversió necessària per a que puguin operar les avionetes corporatives de curt i mitjà rang. Durant el desenvolupament del projecte s'estudia la viabilitat i la inversió de l'augment de les distàncies declarades en 150 m i la possibilitat d'operar en VFRN i GNSS-GBAS. Finalment, s'arriba a la conclusió que l'augment dels 150 m i la implementació del sistema VFRN serien beneficiosos per l'actual i futur trànsit de l'aeroport.
Abstract: This document shows the viability of absorbing Corporative Aviation in Sabadell Airport. The main objectives of the project are the study of the short and mid-range corporative traffic that Sabadell could incorporate to their actual traffic and the necessary investment to make it possible. During the project, the viability and the investment of increasing the declared distances in 150 m and make possible to operate with VFRN and GNSS-GBAS are developed. Finally, it can be concluded that the increase of 150 m and the VFRN implementation would be beneficial to the actual and future Sabadell Airport traffic.
Note: Bibliografia
Rights: L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: Creative Commons
Language: Castellà.
Studies: Màster Universitàri en Gestió Aeronàutica [4313785]
Series: Escola d'Enginyeria: Projectes i treballs de final de carrera. Gestió Aeronàutica
Document: masterThesis
Subject: Aeroport de Sabadell ; Aeroports ; Sabadell (Catalunya) ; Aviació comercial ; Direcció i administració

Adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/266147


39 p, 2.0 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations > Engineering. Master Theses

 Record created 2016-07-14, last modified 2019-02-02   Favorit i Compartir