Pediatria [102935]
Carrascosa Lezcano, Antonio
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Pediatría
Date: 2016-17
Abstract: Aquesta assignatura es programa en 5è curs del Grau de Medicina quan l'estudiant ja ha adquirit els coneixements bàsics sobre l'estructura i funció del cos humà, sobre les bases fisiopatològiques de la salut i malaltia i també ha conegut certs aspectes de la patologia de l'adult en els seus aspectes mèdics i quirúrgics, particularment els relacionats amb l'obstetrícia. L'objectiu general és conèixer el desenvolupament i les necessitats nutritives, afectives i socials del nen des del naixement fins a l'edat adulta fent èmfasi en les diverses etapes evolutives diferenciades: nounat, lactant, escolar i adolescent. Com a objectius específics es contemplen conèixer l'exploració física del nen així com la incidència de les diverses patologies, formes de presentació clínica i tractament en cada una de les etapes comentades anteriorment.
Abstract: Esta asignatura se programa en 5 º curso del Grado de Medicina cuando el estudiante ya ha adquirido los conocimientos básicos sobre la estructura y función del cuerpo humano, sobre las bases fisiopatológicas de la salud y enfermedad y también ha conocido ciertos aspectos de la patología de el adulto en sus aspectos médicos y quirúrgicos, particularmente los relacionados con la obstetricia. El objetivo general es conocer el desarrollo y las necesidades nutritivas, afectivas y sociales del niño desde el nacimiento hasta la edad adulta haciendo énfasis en las diversas etapas evolutivas diferenciadas: recién nacido, lactante, escolar y adolescente. Como objetivos específicos se contemplan conocer la exploración física del niño así como la incidencia de las diversas patologías, formas de presentación clínica y tratamiento en cada una de las etapas comentadas anteriormente.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Ciències Biomèdiques [2502442]
Study plan: Graduat o Graduada en Medicina [1192]Català
10 p, 96.8 KB

Castellà
7 p, 87.4 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2016-07-15, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir