Effect of the nutritive value of dietary fats in relation to their chemical composition on fatty acid profiles of abdominal and skin fat in finishing chickens
Blanch, A.
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Puchal i Mas, Francesc 1933-

Títol variant: Einfluss des Nährwertes von Futterfetten in Abhängigkeit von der chemischen Zusammensetzung auf das Fettsäuremuster im Abdominal-und Hautfett von Masthühnern
Data: 2000
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Pollastres
Publicat a: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 64 Núm. 1 (2000) , ISSN 0003-9098



5 p, 581.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Articles de recerca
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2016-10-05, darrera modificació el 2024-05-19



   Favorit i Compartir