Compra compulsiva : comparació clínica amb altres addiccions de conducta
Granero, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicobiologia i de Metodologia de Ciències de la Salut)

Títol variant: Compra compulsiva : comparación clínica con otras adicciones de conducta
Data: 2016
Resum: Hi ha diferències sociodemogràfiques i clíniques entre pacients amb trastorn de compra compulsiva i els que presenten addicció al joc, a Internet o al sexe? La resposta és sí, segons un estudi realitzat per investigadors de l'Hospital Universitari de Bellvitge i la UAB, el què requereix i tractar-lo com una entitat psiquiàtrica, independent d'altres trastorns de comportaments addictius o de control d'impulsos. Dona, amb una edat major, que s'inicia més tard en el trastorn i amb nivells més alts de depressió i d'ansietat són algunes de les característiques predominants en aquest tipus de pacients.
Resum: ¿Existen diferencias sociodemográficas y clínicas entre pacientes con trastorno de compra compulsiva y los que presentan adicción al juego, Internet o al sexo? La respuesta es sí, según un estudio realizado por investigadores del Hospital Universitario de Bellvitge y la UAB, lo que requiere tratarlo como una entidad psiquiátrica independiente de otros trastornos de comportamientos adictivos o de control de impulsos. Mujer, de mayor edad, que se inicia más tarde en el trastorno y con niveles más altos de depresión y ansiedad son algunas de las características predominantes en este tipo de pacientes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Setembre 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 38.3 KB

Español
3 p, 286.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-10-11, darrera modificació el 2023-11-05



   Favorit i Compartir