Alimentación de la hembra durante la lactación y el periodo destete-cubrición
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Cerisuelo Garcia, Alba

Date: 2004
Abstract: En esta entrega se abordan estrategias para optimizar la ingestión durante la lactación, tras estudiar la importancia de la producción de leche en los requerimientos energéticos y nutritivos de la cerda.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Porcs ; Nutrició
Published in: Suis, Núm. 13 (Desembre 2004)



10 p, 33.4 MB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2016-10-17, last modified 2019-01-29



   Favorit i Compartir