L'oli d'oliva millora l'eficàcia del tractament del càncer de bufeta
Noguera Ortega, Estela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Julián Gómez, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i Microbiologia)

Data: 2016
Resum: Espanya és un dels països amb més pacients afectats pel càncer de bufeta al món. Recentment s'ha descobert que l'oli d'oliva és de gran ajuda per millorar el tractament que reben els pacients. Investigadors de la UAB responsables de la troballa, que encara no s'ha testat en humans, expliquen com aquest elixir mediterrani fa que una teràpia basada en l'administració de bacteris actuï amb major èxit contra el tumor.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català.
Document: article ; divulgació ; publishedVersion
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



2 p, 29.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-11-02, darrera modificació el 2019-06-25



   Favorit i Compartir