L'oli d'oliva millora l'eficàcia del tractament del càncer de bufeta
Noguera-Ortega, Estela (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Julián Gómez, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)

Títol variant: El aceite de oliva mejora la eficacia del tratamiento del cáncer de vejiga
Títol variant: Olive oil role in the treatment of bladder cancer
Data: 2016
Resum: Espanya és un dels països amb més pacients afectats pel càncer de bufeta al món. Recentment s'ha descobert que l'oli d'oliva és de gran ajuda per millorar el tractament que reben els pacients. Investigadors de la UAB responsables de la troballa, que encara no s'ha testat en humans, expliquen com aquest elixir mediterrani fa que una teràpia basada en l'administració de bacteris actuï amb major èxit contra el tumor.
Resum: España es uno de los países con más pacientes de cáncer de vejiga en el mundo. Recientemente se ha descubierto que el aceite de oliva es de gran ayuda para mejorar el tratamiento que reciben. Investigadores de la UAB responsables del hallazgo, que no se ha probado en humanos, explican cómo este elixir mediterráneo ayuda a que una terapia basada en la administración de bacterias sea más efectiva contra el tumor.
Resum: Spain has one of the highest incidence rates of bladder cancer in the world. Recently, olive oil has been discovered as a very helpful tool in its treatment. Investigators of the Universitat Autònoma de Barcolona in charge of this research, that hasn't been tested in humans yet, explain now how this Mediterranean elixir helps a bacteria-based treatment obtain better results in fighting against tumors.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Octubre 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 29.2 KB

Español
2 p, 280.3 KB

English
2 p, 279.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-11-02, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir