Efecto del uso de aceite de girasol oxidado sobre la digestibilidad de los ácidos grasos
Villaverde Haro, Cecilia
Cortinas Hernández, Lucía
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Codony, Rafael
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 2003
Resum: Es habitual incluir grasas en piensos para avicultura como fuente de energia, de ácidos grasos y de otros compuestos liposolubles como ciertas vitaminas. El uso de subproductos generados en procesos de fritura y refinado, los cuales han sufrido procesos de oxidación, puede provocar una disminución del valor nutritivo del alimento y posibles efectos negativos sobre la salud del animal.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: Pòster de congrés
Matèria: Gira-sols ; Olis i greixos
Publicat a: Congress of the World Poultry Association (WPSA). Sección española. Girona, : 2003



1 p, 3.6 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-14, darrera modificació el 2024-05-18



   Favorit i Compartir