Efecto de la suplementación dietética con a-tocoferol sobre el perfil lipídïco de huevos enriquecidos con ácidos grasos omega-3.
Cortinas Hernández, Lucía
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Grashorn, M.A.

Data: 2002
Resum: En los últimos dños ha aumentado el interés por enriquecer huevos con ácidos grasos poliinsaturados (AGPI) a-3. La utilización de antioxidantes se hace necesaria para reducir su mayor susceptibilidad a la oxidación.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès.
Document: conferenceObject
Matèria: Ous ; Àcids grassos
Publicat a: -, : 2002



1 p, 3.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-15, darrera modificació el 2019-08-26



   Favorit i Compartir