Effect of dietary fish oil, and a-tocopheryl acetate and Zn supplementation on composition and acceptability of chicken meat
Bou, R.
Guardiola Ibarz, Francesc
Tres, A.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Codony, Rafael

Data: 2002
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Pòster de congrés
Matèria: Pollastres de carn ; Indústria pesquera ; Nutrició
Publicat a: Euro Feed Lipid Congress. Strasbourg, France, 2n : 2002



1 p, 3.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Pòsters

 Registre creat el 2016-11-16, darrera modificació el 2023-03-06



   Favorit i Compartir