An increased hindgut fermentation promoted major changes on the VFA profile but not on the total VFA concetration of the digesta contents
Morales, J.
Pérez, J.F.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Gasa Gasó, Josep

Date: 2001
Abstract: Volatile fatty acids, principally acetate, propionate and butyrate, are produced in the caecum-colon of pigs as end products of the microbial fermentation. The present abstract tryes to explore on the changes on the VFA concentration and profiles observed in Landrace and Iberian pigs fed on different sources of carbohydrates (high v. low digestible starch).
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: conferenceObject
Subject: Porcs ; Nutrició
Published in: -, : 2001



1 p, 1.6 MB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and congresses
Contributions to meetings and congresses > Posters

 Record created 2016-11-22, last modified 2019-01-29



   Favorit i Compartir