Finalizadores : Betagonistas
Puchal i Mas, Francesc
Mascarell Casulleras, J.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Data: 1992
Resum: La importancia de los aditivos alimentarios en producción animal, tanto por sus efectos estimulantes en la productividad de los animales, como por sus posibles efectos concomitantes, de tipo patológico, ya en los propios animales ya en el hombre, consumidor de sus productos, ha suscitado una considerable polémica en el mundo entero. La importancia de algunos de sus efectos secundarios, en el caso de determinados aditivos, así como la extrema sensibilidad del consumidor, ha determinado que el potencial estimulante de muchos de estos aditivos, o posibles aditivos, quede supeditado a la inequívoca demostración de la inocuidad de sus residuos para el hombre, consumidor de sus productos.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Document: conferenceObject
Matèria: Additius ; Aliments
Publicat a: Jornadas sobre residuos en animales vivos y en alimentos de origen animal. Murcia, Espanya, 1es : 1992



18 p, 942.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells,contribucions a jornades i congressos
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions

 Registre creat el 2016-11-23, darrera modificació el 2020-11-15



   Favorit i Compartir