A Study on Conversion Morphology-Syntax Boundary and Category Underspecification
Contreras Moreno, José Antonio
Tubau Muntaña, Susagna, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Date: 2016
Description: 31 pag.
Abstract: Framed in the boundary between morphology and syntax, this paper is an attempt to prove how a 'believed-to-be' morphological process known as conversion is actually of syntactic essence. Conversion is widely understood as a morphological process that involves no visible affixation. The central position this project takes goes along with an underspecified categorical status approach in major word categories, which I intend to prove to be more likely to depend on the syntactic level than on the morphological one. For this reason the purpose of this paper is to study the possibilities of conversion to be regarded as a syntactic phenomenon rather than a morphological one and the impact that it causes in language.
Abstract: El fenomen de la conversió gramatical s'entén com un procés lingüístic emmarcat entre les disciplines de la sintaxi i la morfologia angleses. Aquest treball és un intent per demostrar que el caràcter sintàctic d'aquest fenomen pesa més que el morfològic, fent que aquest darrer no pugui ser una explicació possible del funcionament d'una conversió. Aquest estudi es presenta en un marc teòric en el qual la categoria gramatical del conjunt de paraules del lexicó anglès que poden formar part d'un procés de conversió no tenen categoria gramatical per se. Per aquest motiu, en aquest treball s'estudien les possibilitats de reconèixer la conversió gramatical com un procés sintàctic en comptes de morfològic i els efectes que això produeix en la llengua.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Anglès.
Studies: Estudis anglesos [2500245]
Study plan: Graduat o Graduada en Estudis Anglesos [801]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject: Conversion ; Syntax ; Morphology ; Conversió gramatical ; Sintaxi ; Morfologia31 p, 416.4 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Philosophy and Letters

 Record created 2016-11-25, last modified 2019-07-20   Favorit i Compartir