Oxidative status of dietary fat influences lipid stability of erythrocytes in chickens
Schiavone, A.
Barroeta Lajusticia, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Date: 2008
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès.
Document: conferenceObject
Subject: Pollastres ; Nutrició ; Aliments ; Eritròcits
Published in: , 2008



1 p, 112.3 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and congresses
Contributions to meetings and congresses > Posters

 Record created 2016-11-29, last modified 2019-02-27



   Favorit i Compartir