Espacios de creación artística y necesidades específicas
Morón Velasco, Mar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)

Date: 2012
Note: Exposa l'experiència d'aprenentatge educatiu amb 109 estudiants amb necessitats especials al CEE Francesc Bellapart (Sabadell), a través de l'expressió artística amb la coordinació i participació de 30 mestres, 12 educadores, 3 fisioterapeutes i 4 logopedes.
Note: "Espacios de creación artística y necesidades específicas" és un apartat de l'article: FREIRE, Heike. Ocho realidades que cambian la escuela a: Cuadernos de Pedagogía, núm 428 (2012), p.71-79. L'article en conjunt recull l'experiència de 8 centres que expermienten al seu dia a dia, una forma diferent de construïr l'aprenentatge i de fomentar un desenvolupament harmònic que respecti la individualitat de cadascú. Alguns, des del sistema públic, d'altres des de l'autogestió; uns de manera individual i altres en forma de xarxa de centres. Tots ells conformen una clara mostra de les possibilitats de l'educació.
Rights: Tots els drets reservats.
Language: Castellà.
Document: article ; recerca ; publishedVersion
Subject: Necessitats educatives especials ; Creativitat (Educació) ; Pensament creatiu ; Estudiants ; Avaluació ; Educació inclusiva ; Educació especial ; Aspectes psicològics
Published in: Cuadernos de pedagogía, Num. 428 (2012) , p. 77, ISSN 0210-06301 p, 199.1 KB

The record appears in these collections:
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2017-01-26, last modified 2019-02-02   Favorit i Compartir