Espacios de creación artística y necesidades específicas
Morón, Mar (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal)

Fecha: 2012
Nota: Exposa l'experiència d'aprenentatge educatiu amb 109 estudiants amb necessitats especials al CEE Francesc Bellapart (Sabadell), a través de l'expressió artística amb la coordinació i participació de 30 mestres, 12 educadores, 3 fisioterapeutes i 4 logopedes.
Nota: "Espacios de creación artística y necesidades específicas" és un apartat de l'article: FREIRE, Heike. Ocho realidades que cambian la escuela a: Cuadernos de Pedagogía, núm 428 (2012), p.71-79. L'article en conjunt recull l'experiència de 8 centres que expermienten al seu dia a dia, una forma diferent de construïr l'aprenentatge i de fomentar un desenvolupament harmònic que respecti la individualitat de cadascú. Alguns, des del sistema públic, d'altres des de l'autogestió; uns de manera individual i altres en forma de xarxa de centres. Tots ells conformen una clara mostra de les possibilitats de l'educació.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Castellà
Documento: article ; recerca ; publishedVersion
Materia: Necessitats educatives especials ; Creativitat (Educació) ; Pensament creatiu ; Estudiants ; Avaluació ; Educació inclusiva ; Educació especial ; Aspectes psicològics
Publicado en: Cuadernos de pedagogía, Num. 428 (2012) , p. 77, ISSN 2386-63221 p, 199.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos de investigación
Artículos > Artículos publicados

 Registro creado el 2017-01-26, última modificación el 2020-11-23   Favorit i Compartir