Google Scholar: citations
Historia de la física en España en el siglo XX : balance y perspectivas
Roqué, Xavier (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Història de la Ciència)
Herrán, Néstor (Université Pierre et Marie Curie)

Date: 2012
Abstract: El artículo presenta los tres artículos sobre historia de la física en España incluidos en este número de Actes, a partir de un análisis de la literatura, la discusión de los resultados de un proyecto de investigación y el análisis de la base de datos bibliográfica sobre este tema que han elaborado los autores. L'article presenta els tres articles sobre història de la física a Espanya inclosos en aquest números d'Actes, a partir d'una anàlisi de la literatura, la discusió dels resultats d'un projecte d'investigació i l'anàlisi de la base de dades bibliogràfica sobre aquest tema que han dut a terme els autors.
Abstract: We introduce here the three articles on the history of physics in Spain included in this number of Actes, on the basis of a survey of the literature, a commentary on the results of a current research project and the analysis of a bibliographic database on this subject produced by the authors.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Subject: Espanya ; España ; Física ; Història ; Historia
Published in: Actes d'Història de la Ciència i de la Tècnica, Vol. 5 (2012) , p. 11-23, ISSN 2013-9640

DOI: 10.2436/20.2006.01.171


13 p, 233.8 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Experimental sciences > Institut d'Història de la Ciència (IHC)
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2017-03-13, last modified 2023-04-30



   Favorit i Compartir