FoodLabels App : aplicació web y mòbil com a eina de suport a l'educació alimentària
Aldave Valle, Albert
Benítez Fernández, Yolanda, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: FoodLabels App : aplicación web y móvil como herramienta de soporte a la educación alimentaria
Títol variant: FoodLabels App : web and mobile application as a tool to support food education
Data: 2017-02-08
Resum: Una de las necesidades fisiológicas que todo ser humano posee es comer para su propia supervivencia. Sin embargo, no se trata de cumplir solamente con lograr de satisfacer una necesidad como es comer sino saber qué alimentos son los más idóneos de consumir para tener una salud nutricional óptima. El paso de llevar los alimentos a un plato de comida es adquiriéndolos en un supermercado y es ahí donde tendríamos que ser capaces de saber qué productos son los más idóneos para una persona de una manera automática. Obviamente, el ser humano es capaz de memorizar todo lo que puede consumir en un momento dado pero muchas veces surgen dudas sobre cómo interpretar la tabla nutricional de un producto en concreto. Por todo ello, debería existir una aplicación móvil que tuviese la capacidad de proporcionar información automática sobre qué es lo que podemos consumir o no dependiendo del programa alimenticio o dieta que se desee seguir en una etapa de nuestra vida.
Resum: One of the physiological needs that every human being has is to eat for their own survival. However, it is not just about achieving Satisfy a need as is to eat but to know which foods are the most suitable to consume in order to have optimum nutritional health. The step of bringing food to a food dish is by purchasing it in a supermarket and that is where we should be able to know which products are the most suitable for a person in an automatic way. Obviously, the human being is able to memorize everything that can be consumed at any given time but often questions arise on how to interpret the nutritional table of a particular product. Therefore, there should be a mobile application that has the ability to provide automatic information about what it is we can consume or not depending on the food program or diet that one wishes to follow in a stage of our life.
Resum: Una de les necessitats fisiològiques que tot ésser humà posseeix és menjar per a la seva pròpia supervivència. No obstant això, no es tracta de complir solament amb aconseguir de satisfer una necessitat com és menjar sinó saber què aliments són els més idonis de consumir per tenir una salut nutricional òptima. El pas de portar els aliments a un plat de menjar és adquirint-los en un supermercat i és aquí on hauríem de ser capaços de saber què productes són els més idonis per a una persona d'una manera automàtica. Òbviament, l'ésser humà és capaç de memoritzar tot el que pot consumir en un moment donat però moltes vegades sorgeixen dubtes sobre com interpretar la taula nutricional d'un producte en concret. Per tot això, hauria d'existir una aplicació mòbil que tingués la capacitat de proporcionar informació automàtica sobre què és el que podem consumir o no depenent del programa alimentari o dieta que es desitgi seguir en una etapa de la nostra vida.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria del Software
Matèria: Salut nutricional ; Taula nutricional ; Aplicació mòbil ; Programa nutricional ; Salud nutricional ; Tabla nutricional ; Aplicación móvil ; Nutritional health ; Nutritional table ; Mobile application ; Food program13 p, 3.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2017-04-19, darrera modificació el 2018-06-23   Favorit i Compartir